Įprasto maisto alternatyva – kanapių produktai
Ir ieškantiems naujų skonių, ir siekiantiems į savo racioną įtraukti daugiau sveikatai palankių kanapių produktų – keli patarimai pirmiesiems eksperimentams.
Miltai
Iš smulkiai sumaltų kanapių sėklų gaminami miltai tinka ir padažams tirštinti, ir blynams ar pyragams kepti.
Pienas
Netoleruojantiems laktozės, vengiantiems gyvūlinės kilmės produktų ar tiesiog mėgstantiems eksperimentuoti siūlome išbandyti kanapių pieną. Jo nesunkiai pasigaminsite ir patys – tereikia vandens, kanapių sėklų ir šiek tiek laiko.
Vietoj riešutų
Kanapių sėklomis puikiai pakeisite riešutus – gardinkite jomis kepinius, košes ar kokteilius.
Proteinas
Proteino miltelius galima keisti ir aukštos kokybės, natūraliu kanapių proteinu, kuris aprūpina organizmą reikalingu baltymų kiekiu.
Leave a Comment